Insectum magazin

Lepke ábécé

A norvég természetfotós, Kjell Bloch Sandved teljes fotós karrierjét a bennünket körülvevő világ szépségeinek megragadására tette fel. Lepkefotóiból egész gyűjtemény készült, művészi, érdekes mintákkal. Sandved észrevette, hogy a természetes minták néhol látványos formákat alkotnak, és azok az ábécé betűire hasonítanak. Ennek eredményeként létrehozta a Lepke ábécét.

A Sandved az angol ábécé mind a huszonhat betűjével, valamint a tíz egyjegyű számmal (0–9) összeállított egy csodálatosan színes gyűjteményt.

Lepke ábécé

Szóljon hozzá Ön is!

Elérhetőek vagyunk az Instagram-on is!

Tosena albata kabóca, fekete keretben
A termékek “laikus” szemmel nézve is nagyon szépek. A rovarok nagyon jó állapotban vannak, és gyönyörűen vannak preparálva. A keret is szép, az egész ízlésesen van elkészítve. A vásárlás gyors volt, a csomag gondosan volt csomagolva, és sértetlenül megérkezett.
Bettina (Budapest)
Papilio blumei
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a különleges oldalra. Csodás bogarak és lepkék, stílusos közben szemet gyönyörködtető díszei lettek az otthonunknak. Külön nagy öröm számomra, hogy nem védett fajok kerülnek a kertbe.
Katalin (Szirmabesenyő)
Morpho helenor
Három, fehér keretű pillangót vásároltunk, amely a lakásunk egyik legszebb látványossága lett.
Zsolt (Debrecen)
Urania ripheus
Szépen kidolgozott munka, remekül illik a szobám falára! Különböző színeivel feldobja és hangulatossá teszi a szobát! Köszönöm!
Anett (Jászberény)
Bankkártyás fizetés Barionnal