Insectum magazin

Lepke ábécé

A norvég természetfotós, Kjell Bloch Sandved teljes fotós karrierjét a bennünket körülvevő világ szépségeinek megragadására tette fel. Lepkefotóiból egész gyűjtemény készült, művészi, érdekes mintákkal. Sandved észrevette, hogy a természetes minták néhol látványos formákat alkotnak, és azok az ábécé betűire hasonítanak. Ennek eredményeként létrehozta a Lepke ábécét.

A Sandved az angol ábécé mind a huszonhat betűjével, valamint a tíz egyjegyű számmal (0–9) összeállított egy csodálatosan színes gyűjteményt.

Lepke ábécé

Szóljon hozzá Ön is!
Papilio blumei, fehér keretben | #2365

A webáruház tökéletesen mutatja az árut,amit gyorsan és szépen ,szakszerüen becsomagolva küldenek.
Csak ajánlani tudom.

D. Aladár (Budapest)
Papilio ulysses, fehér keretben

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a különleges oldalra. Csodás bogarak és lepkék, stílusos közben szemet gyönyörködtető díszei lettek az otthonunknak. Külön nagy öröm számomra, hogy nem védett fajok kerülnek a keretbe.

S. Katalin (Szirmabesenyő)
Eurypelma spinicrus, fekete keretben | #2362

Szépen kidolgozott munka, remekül illik a szobám falára! Különböző színeivel feldobja és hangulatossá teszi a szobát! Köszönöm!

H. Anett (Jászberény)
Heterometrus cyaneus, fekete keretben | #2261

Összes hét keretet rendeltünk eddig. A vásárló már a weboldalt böngészve szinte előre látja, hogy kifogástalan minőséggel és rendkívüli igényességgel fog találkozni, amikor kézhez kapja a terméket. És így van! Minden alkalommal hibátlan termékek érkeztek, amelyek nálunk immár két szobát ékesítenek. Köszönjük szépen Péter! Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

D. György (Debrecen)
Tropidacris dux, fekete keretben | #2356

Többször rendeltem, kiváló minőség, rugalmas szállítás, csak ajánlani tudom!

B. Noémi
Bankkártyás fizetés Barionnal