Barion Pixel
Insectum magazin

Szendrei Judit: Pillangók dicsérete

Előző bejegyzésünkben már bemutattuk Szendrei Judit bélyeggel festő művész egyik alkotását, amely szabályosan elrendezett, spirális alakzatot formáló méheket ábrázol. Új alkotása szintén rovarokat illusztrál, viszont ezúttal lepkéket. Az alkotás címe: Pillangók dicsérete.

A kép elkészítéséhez szükséges ihletet egy kiránduláson kaptam. Férjem elvitt bennünket egy csodálatos helyre Angliában, St. Albansban a Verulamium Múzeumba azért, mert itt gyönyörű római mozaikok láthatók egy szép park közepén játszótérrel, kis anglikán templommal. Az óriási mozaikok nagy meglepetéssel szolgáltak, eddig el sem tudtam képzelni, hogy létezik ilyen. A kiállító térben felfigyeltem egy érdekes mennyezeti díszítésre, mely elindította a fantáziámat.

Pillangók dicsérete

Bár ott madarak voltak a főszereplők, én pillangókat, magyar lepkesorozatokat használtam fel képemhez és középre kerültek azok a csipkét, amit évekkel ezelőtt Olaszországban, Burano szigetén vásároltunk. Egy szakmai titkot is elárulok, a háttér vörös színét egy Táncsics Mihályt ábrázoló 1947-es kiadású magyar bélyeggel festettem meg.

Morpho didius, fehér keretben #1631

Gyönyörű lepkék találhatók meg a webáruházban igényes keretbe foglalva. Szülinapi ajándékozottam azóta is törzsvásárlójuk 🥰
Két egyedi kérésemet is teljesítette az Insectum, lakásavatóba és esküvőre is tökéletes választás volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

S. Zsuzsanna (Hajdúszoboszló )
Phoebis philea + Anteos menippe, fekete keretben | #2590

Minden időben megèrkezett amit rendeltem. Talán mèg szebbek is a termèkek mint ahogy azt a kèpernyőn látjuk. Minden kèrdèsemre szinte azonnal választ kaptam. Nagyon meg vagyok elègedve. Köszönöm 😊

S. Márta (Dabas)
Papilio ulysses, fehér keretben

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a különleges oldalra. Csodás bogarak és lepkék, stílusos közben szemet gyönyörködtető díszei lettek az otthonunknak. Külön nagy öröm számomra, hogy nem védett fajok kerülnek a keretbe.

S. Katalin (Szirmabesenyő)
Papilio blumei, fehér keretben | #2365

A webáruház tökéletesen mutatja az árut,amit gyorsan és szépen ,szakszerüen becsomagolva küldenek.
Csak ajánlani tudom.

D. Aladár (Budapest)
Heterometrus cyaneus, fekete keretben | #2261

Összes hét keretet rendeltünk eddig. A vásárló már a weboldalt böngészve szinte előre látja, hogy kifogástalan minőséggel és rendkívüli igényességgel fog találkozni, amikor kézhez kapja a terméket. És így van! Minden alkalommal hibátlan termékek érkeztek, amelyek nálunk immár két szobát ékesítenek. Köszönjük szépen Péter! Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

D. György (Debrecen)
Bankkártyás fizetés Barionnal